Droneler Hakkinda Yardim

0 oy
416 gösterim
7 Ekim 2015 Elektronik Ürünler kategorisinde Özgur Aslan sordu
Merhaba Isa Bey yardiminiza ihtiyacim var. ben drone diger tabiri ile quardcopter almayi dusunuyorum kafam cok karisti. Hangisine baksam birbirindrn eksileri var. Ozellikle yazinizda okudum. Motor olayinda fircasiz iyi oluyormus. Fircali olanlar hemen bozulur mu.ayrica turk sitelerinde pahali ve bulamiyotum dogru duzgun bir urun. Tabsiyeniz nedir.

1 cevap

0 oy
7 Ekim 2015 İsa Sarı cevapladı
Mrehaba Özgür Bey,
Bütçe sorununuz yoksa, doğrudan DJI Phantom 3 Advanced, varsa Tarantula X6 alabilirsiniz. Fırçalı olanlar, her uçuşun ardından 5-10 dakika dinlendirirseniz, hemen bozulmaz. Banggood'dan alabilirsiniz.
7 Ekim 2015 Özgur Aslan yorumladı
Tarantula x6 butce acisindan suan icin uygun. Peki bu cihaz da menzil nedir isa bey. Kamera ozellikleri havada iken kumandadan video kay di ve fotograf cekimi yapilir mi.pixceli nedir. Havada kac dakika asili kalabilir.gps yok sanirim bu cihazda. Biraz cihaz hakkinda bilgi verebilirmisiniz. En onemliside site guvenilirmidir. Gumtukte takilir mi odemeyi nasil yapabilirim. Kredi karti yok kullanmiyorum. Bankamatik kartindan odeme yapilir mi biraz aydinlatirmisimiz isa bey size zahmet
7 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Menzili 300 metre. Evet, kameralı versiyonunda o yapılabiliyor. Havada 12 dakika durabiliyor, ama asılı kalması diye bir şey yok, çünkü GPS yok cihazda. Site güvenilir tabii. Gümrükte takılabilir. Takılırsa, vergi ödemeyi ya kapıda ya da en yakın gümrüğe giderek yapabilirsiniz. Banka kartınızı PayPal'e tanımlayabilirseniz o şekilde satın alabilirsiniz. Banka kartınızın bu özelliği varsa mümkün bu. Mesela EnPara'da var bu özellik.
7 Ekim 2015 Özgur Aslan yorumladı
Gumrukte takilirsa urun geri donmez mi isa bey.kapida mi olucak gumruk odemesi. Kac tl olur gumruk odemesi
7 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Takılırsa vergi çıkar, geri dönmez, ama takılmaz büyük ihtimalle. 50 TL civarı olur en kötü ihtimalle.
7 Ekim 2015 Ahmet Emin yorumladı
Kamerasız versiyonda sorun olmuyor :)
7 Ekim 2015 Özgur Aslan yorumladı
Site guvenilir diyorsunuz yani. Isa bey. Garanti finans bankamatik karti var. Bunlar gecermi paybal icin acaba
7 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Evet, aynen öyle. Kartları denemek lazım PayPal'de. Olursa, karttan 1 TL gibi bir provizyon çekilir ve bu iade edilir birkaç gün içinde.
...