eachine h8 3d mini yedek alinan motor kucuk

0 oy
428 gösterim
9 Ekim 2015 RC Modeller kategorisinde xagorx sordu
Merhabalar isa bey. Oncelikle yazilariniz ve bilgilendirmeleriniz gercekten cok faydali. Cani gonulden kutluyorum.
Ben banggood sitesinden sizinde tavsiyelerinizi okuyarak "Eachine H8 3D Mini 2.4G 4CH 6Axis Inverted Flight One Key Return RC Quadcopter RTF" isimli rc yi aldim. Bunu yani sira yedek motor olarak
 "Eachine H8 Mini RC Quadcopter Spare Parts Motor H8mini-002" isimli urunden iki tane aldim. Motorlardan biri bozulunca yedekleri denedim. Bir de farkettim ki motorlar rc nin kendi motoruna gore cok kucuk. Yedek motorlarin paketinde ise "SKU234616 EVU 0829--" yaziyor. Acaba hata ben de mi yoksa yanlis mi gonderildi. Banggood daki diger motor reximlerine de bakyorum onlarda kucuge benziyor. Yeniden almak istiyorum fakat aldiklarimda kucuk cikar diye korkuyorum.
 Oglumla maceramiz kisa surdu.  Yardimci olursaniz cok seviniriz. Kolay gelsin...

1 cevap

+1 oy
9 Ekim 2015 İsa Sarı cevapladı
Merhaba,
Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Anladığım kadarıyla siz şu ürünü almışsınız: http://www.banggood.com/Eachine-H8-3D-Mini-CF-Mode-2_4G-4CH-6Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-990494.html
Ama aldığınız motorlar şu ürüne ait: http://www.banggood.com/Eachine-H8-Mini-Headless-Mode-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-975808.html
Şu anda, görebildiğim kadarıyla, sizin aldığınız quadcopterin yedek motorları yok. Bu durumda yedek motorların piyasaya çıkmasını beklemekten başka bir şey yok maalesef. Keşke iyice emin olup öyle alsaydınız... Bu durumda, ikinci linklteki ürünü almanızı tavsiye ederim. Diğerinin yedek motorları piyasaya sürülünce onlardna da alır ve onu da kullanmaya devam edersiniz.
10 Ekim 2015 denizcan yorumladı
h8 mini rezalet bir urun.... yapisi veya ucus stiline lafim yok lakin urunun kisa surede motor arizasi vermesi degisik problemleri cikmasi berbat bir durum. ben de dahil olmak uzere bir cok kiside yasanan bir durum.
10 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Her zaman tavsiye ettiğim gibi, düzenli ve titiz kullanımlarda, dinlendirmelerle yapılan uçuşlarda bir sorun çıkmayacaktır kolay kolay. Ben mesela aylarca kulllandım H8 Mini'yi bu şekilde, en ufak bir motor arızası yaşamamıştım. Ama tabii üründen ürüne değişebilir de.
11 Ekim 2015 xagorx yorumladı
İsa bey rica etsem elinizde 'eachine h8 mini'nin motoru varsa ölculerini yazabilirmisiniz. Elimdeki 3d ile kiyaslamak istiyorum. Tesekkur ederim
11 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Elimde yok, ama araştırdığım kadarıyla 6 mm x 12 mm olduğunu öğrendim.
15 Ekim 2015 xagorx yorumladı
İsa bey aldigim 3d nin motor boyutu 7x17mm, pervanenin takildigi mil ise 8mm. Yedek aldigim motor ise 6x15mm, pervanenin takildigi mil ise 4mm. Sanirim isin icinden cikamayacagim. Bir ogretmen arkadasimda almak istedi ama yedek motor konusunu cozemedigimden alamiyoruz. Banggood bir iki motorun olculerini vermis ama hepsinin urun ozelligi kisminda vermesi gerekmez mi?
15 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Banggood'da 3D Mini için motor çıkmış. http://www.banggood.com/Eachine-H8-3D-RC-Quadcopter-Spare-Parts-Motor-CWCCW-p-1004140.html adresine bakabilirsiniz. Satın alacağınız motorun bilgilerinde 3D ibaresinin geçmesine dikkat edin.
15 Ekim 2015 xagorx yorumladı
Zahmet edip ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim. Gunlerdir bakiyorum yeni eklenmis demek ki. Arkadasim 3d sini degilde normalini almayi dusunuyor. Ben de pisman oldum acikcasi. Kendisi de motorlari da daha ucuz. Onun yedek motorlarini alirken dikkat etmek istiyorum. 4lu olan bi secenek var. Uyar mi acaba?
15 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Ürün adı uyuyorsa tabii ki.
...