WLTOYS V912 YENİ BAŞLAYANLAR..

0 oy
175 gösterim
20 Ekim 2015 RC Modeller kategorisinde v912abd sordu
İlk defa rc heli uçurmaya bugün v912 ile ve salonda başladım :) Yaklaşık 1 dakika içinde duvarları kazıdım, koltuğun derisini boyadım, ana pervanenin ucununda azcıcık boyasını kaldırdım. Bu kadarıda yetmedi gözümü çıkartıyordum... Neyse bunlar ilk başta V912 ile başlamayı düşünen arkadaşlara duyurulur sonrasına gelelim.  Helikopter ilk çıkışta öne doğru çıkıyor bunu trimle düzeltebilir miyim? Yoksa orjinal ayarlarını hiç bozmayım mı? ( Bu arada bundan sonra sokakta bile uçurmam gidecem köye rahat rahat uçurcam

1 cevap

0 oy
20 Ekim 2015 İsa Sarı cevapladı
Açkçası V912 ev için biraz büyük. Dışarıda uçursaydınız daha iyi olurmuştu.  Öne atılmayı trim ile düzeltebilirsiniz tabii, ama bir derece ye kadar normal kabul edilir bu. Zamanla, ne kadar öne atılsa da, bunu kumanda hareketleriyle düzeltme yeteneğini kazanacaksınız.
21 Ekim 2015 v912abd yorumladı
İsa Bey ben bu işi sanırsam çözemeyeceğim. Dışarıda da ilk defa bugün sürdüm 2 kere düşürdüm 3 metre civarından bir şey olmadı. Sonra 3. düşürüşü bir başkası yaptı yaklaşık 10 metreden dike yakın bir derecede düştü ayağına düşmüş olmalıki ayaklarından teki kırıldı. Yapıştırıcıyla yapıştırsam tekrar kırılcak. Yedek parça sipariş etsem 1 ayda gelcek çok sıkıntıdayım çok.. Birde kumanda ile helikopteri bir türlü eşleyemiyorum.  Eşleyene kadar şarjı bitiyor.
21 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Keşke V911 ile başlasaydınız. Şu anda paranızın bir kısmı çöpe girmiş durumda. Ben herkese başlangıcı en ufak en ucuz modellerle yapmasını tavsiye ediyorum. Düşmeden sonra eşleştirme mekanizmasında sorun ortaya çıkmış olabilir.
22 Ekim 2015 v912abd yorumladı
İlk geldiği zamanda eşlenmesi böyle zor oluyordu düşme ile alakası yok. Kumandada arıza olabilir özellikle açma kapama tuşu bastırılıp açılıyor diğer türlü on' a getirip bastırmazsam açılmıyor. Bu arada bugün kırık ayağa kalem yapıştırdım baya alıştım düşürsemde yavaş düşürüyorum en azından düşürmeyi öğrendim. Tabii yine kırık var o da helikopterin dışındaki plastikin bir tarafı yerindn çıkmış. Pek fazla oynamıyor o nedenle sıkıntı yaratmıyor.
22 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
O halde fabrikasyon hatası olabilir sizinkinde. Önce pili bağlayıp (veya açma kapama tuşunu açıp) en geç 10 saniye içinde kumandayı açmanızı tavsiye ederim.
...