syma x5sw için yıldız pervaneler daha stabil bir uçuş sağlar mı?

0 oy
324 gösterim
5 Aralık 2015 RC Modeller kategorisinde brkacar sordu
İsa Bey Merhabalar;
syma x5sw drone'umu daha stabil uçurmak için yıldız pervane denilen 3 kanatlı pervaneler buldum internette ama bu pervanelerin syma x5c ve x5c-1 için olduğu belirtilmiş.Acaba benim x5sw me de uyar mı bu pervanaler ve de gerçekten uçuşu daha stabil hale getiridiği doğru mu?
birde 1000 mAH pil kullanarak daha uzun uçuş süresine sahip olur muyum?
son olarak da dji phantomlar çok pahalı , 1000 tl seviyesinde iyi video çekebileceğim ve stabil uçan bir drone önerebilirseniz çok sevinirim...
saygılar...

1 cevap

0 oy
5 Aralık 2015 İsa Sarı cevapladı
Merhaba Burak Bey,
Gerçekten Syma'nın bu modelleri ile uyumluysa, çok az bir stabillik sağlayabilir teorik olarak. Ama pratikte durum nedir, bunu bilmiyorum. Denemek lazım. Daha yüksek kapasiteli pil daha fazla ağırlık olacağı için uçuş süresini etkilemez. Cheerson CX-20 + Xiaomi Yi kamera işini görür aslında.
10 Aralık 2015 brkacar yorumladı
İsa Bey öneriniz için teşekkürler,
Bende buna mukabil araştırmalara başladım ve xiaomi yi banggood dan almaya karar verdim ama cx-20 için 1100 tl seviyesinde fiyatlar var türkiyede acaba onuda banggood dan almaya gerek var mı çünkü nerdeyse aynı paraya gelcek gümrük vergisiyle beraber.
bide camera mount kutunun içinden çıkıyomu yoksa ayrı mı satılıyor?
10 Aralık 2015 İsa Sarı yorumladı
Rica ederim. 1100 TL'ye güvenilir bir şekilde bulabiliyorsanız, alın derim. Dediğiniz gibi hemen hemen aynı fiyata gelecek çünkü. Kutu içerisinden bir aparat çıkıyor, ama o GoPro için. Yi biraz daha küçük bildiğim kadarıyla. Kenarlarına köpük vs. sıkıştırabilirsiniz.
13 Aralık 2015 Burakdemirbas yorumladı
İsa abi syma x5sw mi yoksa mjx x600 mü daha iyi olur
13 Aralık 2015 İsa Sarı yorumladı
Syma daha tanınmış ve kendisini kanıtlamış bir firma, ama MJX de son zamanlarda iyi bir atılım yaptı. Hangisi hoşuna giderse alabilirsin, ama 6 motor olunca sorunlar biraz daha fazla olabiliyor, onu da belirteyim.
...