Syma x8w modifiye

0 oy
215 gösterim
13 Aralık 2015 Elektronik Ürünler kategorisinde Mcd34 sordu
Merhaba isa bey ben syma x8w aldim ve bu urune bi gopro takmak istiyorum bide inis takimlarini degostirip djinin inis takimlarini takabilirmiyim uyarmi sizce bide bu urunun kumandasina ne gibi modifiye edebilirim bilgi verirseniz sevinirim ve urun kac metre cekim alani vardir yukseklik olarak ne kadar yukseklige cikmaktadir ??

1 cevap

0 oy
13 Aralık 2015 İsa Sarı cevapladı
Maaleef bu sınıftaki ürünler sizin ihtiyaçlarını karşılamaz. Daha büyük bir iniş takımı bağlayabilirsiniz, ama vida yerlerinin uyumlu olması vs. lazım. GoPro'yu da bağlarsınız, ama hem performansı azalır hem de motor ömrü. Kumandasına da bir şey yapılamaz. Bence bu kadar uğraşacağınza, 250 sınıfı bir FPV quadcopter toplayın.
13 Aralık 2015 Mcd34 yorumladı
Youtubede bununla ilgili bir cok modifiye videolari mevcut kumandasina cekis mesafesini arttirmak icin ekstra bi anten takiliyor bide gopro takicam ama hafiflik olsun diye gopro kasasini plastik takicam cok profesyonel bisey olmicak biliyorum ama baslangic icin bu suan yeterli ama daha sonra sizin dediginiz gibi daha buyuk ve profesyonel bi cihaz toplicam
13 Aralık 2015 İsa Sarı yorumladı
Videolara göre siz de yapabilirsiniz tabii, nasıl yapıldığını gösteriyorsa. Ama ben genelde tavsiye etmiyorum. Bunlar oyuncak sınıfı ve ben de ona göre kullanma taraftarıyım. Menzili artırdınız diyelim. 150-200 metre uzağa çıkarmayı başardınız. Peki ya oradan geri nasıl getireceksiniz? Bunun gibi sebeplerden dolayı ben mesafe konusuna takılmayı doğru bulmuyorum.
...