Wltoys A979 batarya ve yedek parçaları hk.

0 oy
325 gösterim
5 Mayıs 2016 RC Modeller kategorisinde A979 sordu
Merhaba  isa  bey ; öncelikle  böyle faydalı  bilgiler paylaştığınız için  teşekkür  ediyorum. Benim birkac rc araçla ilgili sorularım olacak müsade ederseniz?
İnternetten ogluma (8 yaşında ) ve birazda bana Wltoys A979 rc araba aldım.
 Daha gelmedi fakat ben gelmeden biraz ön almak istedim ve batarya siparişi vermek istiyorum.
 Tip:    Lipo Hücre:    2S Voltaj:    7.4v Kapasite:1100mAh  olan bataryaları bang good dan baktim fakat yeni düzenleme yuzunden gönderilmiyor diyor. Bunu üzerine bende aliexpress ten şu linkteki bataryayi almayı  düşünüyorum

 3pcs 7.4V 1100mah and 3 in 1 charegr line for Wltoys A949  A959 A969 A979 K929 LiPo Battery Part for Wltoys RC Part
 http://s.aliexpress.com/a6Zb6nEj
(from AliExpress Android)

Sizce nasil uygun mu?
Birde turkiyede takilir mi acaba? ( tr de birkac sitede bataryalar gordum fakat  fiyatlari yurtdisina oranla 3 kat fazla gibi geldi bana tr de de siparis vereceğimiz  forum ve web sitesi gibi yerler var mi acaba?)
Bir diğer sorum bu bataryalari alırsam bir araçla gelen sarj cihazı bunları şarj etmek yeterlimi yoksa bataryaları  (verdigim linkteki bataryalar ile 3 in 1 kablo geliyor) ,  aracla gelen sarj cihazına takıp ayni anda 3 bataryayi da sarj edebilir miyim? Yoksa biraz daha profesyonel bir sarj cihazina mi ihtiyacim var. Varsa da bir kaç örnek link verirmisiniz ? Kusura bakmayin kafanızı  agritiyorum fakat videolarinizi izlediğim kadaryla bize ışık tutacak turkiyedeki ender kişilerden birisisiniz..
 Son sorum dedigim gibi yurtdisindan parcalarin gelmesi uzun surdugunden bu araçta  yakın zamanda ilk etapta bozulacak parçalar nelerdir acaba? Ben ufak bir arastirma ile motor dislisi ve sanzuman dislisinin metallerinin satıldığını  gördüm. Acaba onlardan da siparis etsem mi? Yoksa bozulmasini mi bekliyelim bizi baya bir idare eder mi ? Metal parçaların sonu yok gördüğüm kadarıyla internette.. (para buradan kazanılıyor ) ilk etapta benim gördüğüm bu dişliler idi. Ama siz daha tecrübelisiniz şundan da alın derseniz onu da değerlendireceğim. 
Merakla ve heyecanla cevaplarınızı oğlumla birlikte bekliyoruz. Cok teşekkür ederiz.

1 cevap

+1 oy
5 Mayıs 2016 İsa Sarı cevapladı
Merhaba,
Teşekkürler... Alabilirsiniz o bataryayı. Sorun çıkmaz büyük ihtimalle. Türkiye'de sahibinden veya rcpano gibi sitelere bakabilirsiniz. Şarjı bahsettiğiniz cihazla yapabilirsiniz yapabilirsiniz, ama daha kaliteli bir cihazı tabii tavsiye ederim. SKYRC iMAX B6AC v2 sürümü olabilir. Banggood'da aratınca çıkar. Türkiye'de de satılıyor bazı sitelerde, Google'da aramanızı tavsiye ederim.

Genelde bağlantı noktaları ve tekerlek civarlarındaki kısımlar arızalanıyor veya kırılıyor. Tam olarak parça isimlerini bilmiyorum, ama bir araştırın derim. Benim ilgi alanım daha çok drone tipi cihazlar üzerine. O yüzden araba aksamlarının isimlerini bilmiyorum maalesef. Yine de bütçeniz varsa, alabildiğiniz kadar yedek alın derim ben. İnanın ne zaman neresinin kırılacağı belli olmuyor.

Şimdiden güle güle kullanın.
...