Şarj Sorunu Tarantula x6

0 oy
228 gösterim
12 Ekim 2015 RC Modeller kategorisinde Özgur Aslan sordu
Merhaba tarantula x6 şarj cihazını prize takıp bataryayı taktıgımda kırmızı yanıyordu. bu dolduğu anlamına geliyor. ve dolunca yeşil yandı ve aldım kullandım.buraya kadar sorun yok. tekrar boşalınca batarya tekrar şarja takmak için koyduğumda şarja şarj cıhazının üzerindeki ışık halen yeşil yanıyordu kırmızı olmadı. ben belki takılmıştır diye sarja tekrar bagladım baya bir beklettim. bataryayı söktüm kullanmak için ama sarj olmamıs. şimdi burada şarj aletide mi sorun yoksa bataryada mı. gerci ikinci bataryada da öğle oldu. sorun nedir acaba .tesekkürler.

1 cevap

0 oy
12 Ekim 2015 İsa Sarı cevapladı
Merhaba Özgür Bey,
Her iki bataryada da aynı şeyi yapıyorsa şarj cihazında sorun var demektir. Her bataryayı ikişer saat şarjda tutup cihazı uçurmayı deneyebilir misiniz? Sorun olmazsa bu şekilde kullanabilirsiniz. Aksi halde başka bir şarj cihazıyla denemenizi tavsiye ederim.
12 Ekim 2015 Özgur Aslan yorumladı
Iki saat sarjda tuttum dolmuyor malesef. Sarj aletinin elektrikvilerde bulabilirmiyim
12 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Maalesef elektrikçilerde bulunmaz, ama profesyonel şarj aletleri var. İkinci ellerinden temiz bir tane alabilirsiniz. Sahibinden.com'da vs. çok var.  IMAX B6'yı tavsiye ederim. Demirbaşlarınızdan biri olacak bu şarj cihazı. Sadece Tarantula'nın değil, her türlü ürünün bataryasını daha iyi şarj eder. Bence sıfırından bir tane alın, elinizin altında bulunsun hep.
12 Ekim 2015 Özgur Aslan yorumladı
Tesekkur ederim sarj ader sanirim dediginiz alet
12 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Rica ederim. Evet, eder, ama almadan önce 2S pilleri şarj ediyor mu iyice sormak lazım.
...