gearbest iki ay geçti

0 oy
384 gösterim
6 Kasım 2015 Yurtdışı Alışveriş kategorisinde Aydemir sordu
İsa Bey , merhaba.
Gearbest sitesinden, yaklaşık ikibuçuk ay önce 13 dolara, standart kargo ile takip kodu olmadan kulaklık aldım. Gearbest bana siparişimin kargoya verildikten sonra takip no olmadığı için, ürünün nerde olduğunu göremediklerini, para iadesi yapamayacaklarını söylediler.  Nerdeyse üç ay dolmak üzere, yapabileceğim hiç bir şey yok mu? Pay pal ile ödeme yapmıştım. Geri ödeme alabilirmiyim. Teşekkür eder, saygılar sunarım.

2 Cevap

0 oy
6 Kasım 2015 İsa Sarı cevapladı
Aydemir Bey merhaba,
PayPal dispute açma diye bir aratın. Çıkanlara göre siz de şikayet oluşturabilirsiniz.
7 Kasım 2015 Aydemir yorumladı
Teşekkür ederim
11 Kasım 2015 Aydemir yorumladı
İsa bey, dispute açtım. Ama Gearbest, bana gönderdikleri kargonun fotoğrafı da var ve 14 ağustosta gönderdiklerini söylüyor. Mahallemizdeki postaneye geçen danıştım; alıcıya ulaşılamaması durumunda, 7 gün bekletip gönderene iade edileceğini söylediler. Gearbeste sordum, size iade gelmiş olabilirmi acaba diye. bana verdikleri cevap ise:  Takip kodu olmadığı için onu tespit edemeyiz diyorlar.
Şimdi ben para iadesi istemekle göndericiye haksızlık yapmıyorum değil mi. Vicdanen rahatsızlık duymak istemiyorum. Teşekkürler.
11 Kasım 2015 İsa Sarı yorumladı
Haksızlık olmaz kesinlikle. Ürün gelirse tekrar gönderirsiniz. Gelmezse, zaten GB'ye tekrar gider...
0 oy
10 Kasım 2015 Ahmet Emin cevapladı
Bende 3 dolara drone için dişli almıştım 8 gün sonra 2 ay olacak... Ticket gönderdim 21.11.2015 e kadar gelmez ise tekrar bildirin dediler...
11 Kasım 2015 Aydemir yorumladı
Şimdiye kadar ki en uzun kargom, 65.günde elime ulaşmıştı. hatta 60. günde para iadesi almıştım, 5 gün sonra kargo gelince yeniden ödeme yapmıştım. İsterseniz biraz daha bekleyin.
...