Gearbest tarantula x6 kargo

0 oy
189 gösterim
15 Aralık 2015 Yurtdışı Alışveriş kategorisinde Serkanber sordu
Merhaba İsa sarı sitenizden tarantula x6 tanıtımını izledim ve almaya karar verdim.  12.11.2015 tarihinde sipariş verdim.  Ürün hala kargolanmadı gearbest Türkiye facebook adresinden iletişime geçtim kargoların kampanya dolayısı ile yoğunluk olduğunu ve gecikeceğini söylediler Hafta başında kargolanacak bilgisi verdiler ancak hala kargolama işlemi yapılmadı 2 hafta oldu bu görüşme yapılalı. Şuan ne gearbest Türkiye ne de gearbest canlı yardım + normal yardım sayfası cevap vermiyor.  Kargolama da hala yapılmadı.  Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz bu konuda?  Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar

1 cevap

0 oy
15 Aralık 2015 İsa Sarı cevapladı
Merhaba,
PayPal ile satın aldıysanız dispute açıp para iadesi almanızı tavsiye ederim. Maalesef Banggood bu konuda daha iyi. Para iadesi alabilirseniz Banggood'dan sipariş veriniz.
16 Aralık 2015 Serkanber yorumladı
Merhaba İsa bey
PayPal kullanmadım alışverişte direkt banka kredi kartından ödeme yaptım anında düştü zaten.  Bu kadar gecikme olması normal değil diye düşünüyorum.
16 Aralık 2015 İsa Sarı yorumladı
Serkan Bey,
Bu durumda firmayla anlaşma yoluna gitmekten başka yapacak bir şey yok. Siparişinizi iptal etmelerini ve para iadesi yapmalarını talep edin.
...