Banggood'dan alışveriş yapan varmı ?

0 oy
110 gösterim
19 Eylül 2016 Yurtdışı Alışveriş kategorisinde erdoankir sordu
Eğer banggood'dan daha önce alısveriş yapan varsa birkaç sorum olcak cevaplarsanız ise sevinirim.

Ben bugün banggood'dan 13 dolar'a quadcopter aldım ve affedersiniz ama eşşeklik ettim takipsiz kargo ile aldim. Ve su anda 2 saat oldu alalı internetteki yorumları okuyunca cok pisman oldum.

1-takipsiz kargo gelir mi ?

2-mobilde veya sitede "my order" yerine tıkladığımda verdigim sipariş gözükmüyor ancak benim mailime gelen postada order number var onu sag üstte "order tracking" yerine tıklayıp kodu oraya girdiğimde gösteriyor. Bu bir sorun mu ?

3-Ankara'da oturuyorum. Banggood dan daha once alisveris yapmadim ama aliexpressten aldigim ucuz kulakliklar geldi bu siparisimde gelir mi ? Bazi sitelerde ptt calişanlari takipsiz kargo oldugu icin cebe atip getirmiyorlar diyolar korkuyorum :(

4- takipsiz kargo olduğu icin posta kutusuna atip gidiyolar diyorlar. Kocaman quadcopter'i posta kutusuna nasil atcaklar? Veya ortalik bi yere birakirlar mi ? Birakip da birisi alirsa ne yapmam gerekir?

5-hadi diyelim verdiğim sipariş gelmedi. Para iadesini nasil talep ederim ? Talep ederken ingilizce veya turkce yazmak farkediyor mu ?

6-Ankaradaki ptt kargoları dağıtan yeri arasam isim soyisim versem bir ricada bulunsam takipsiz kargo ile aldım paket biraz büyük dağıtan arkadaş rica etsem kapıyı çalıp da paketi bırakabilir mi? diye sorsam sizce kabul ederler mi ?


Şimdiden verdiğiniz cevaplar için cok tesekkur ederim. Sağlıcakla Kalın.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

...