v911 Pro v2 içmekan hassas ve stabil kullanım bilgileri

+1 oy
176 gösterim
16 Kasım 2015 RC Modeller kategorisinde Cem T sordu
http://www.isa-sari.com/wltoys-v911-pro-v2-helikopter-inceleme-fiyat/ sayfanızdaki inceleme, soru-cevap bölümü için teşekkür etmek isterim öncelikle. Sabırla tüm sorulara hatta bazılarına birden fazla kez cevap vermişsiniz. Malum pek okumayı seven bir millet değiliz bu nedenle bazı ziyaretçiler aynı soruları tekrarlamış ama siz yine de cevaplamışsınız tebrikler. Bu nedenle aynı hatayı bende yapmamak için tüm sayfayı okudum, umarım ben de aynı şeyi yapmamışımdır.

Bu arada söz konusu sayfayadaki soru cevap bölüne soru yazmayı başaramadım, sanırım bu sayfaya soru eklenmiyor ?


1. v911 Pro yu RTF olarak satın aldığımızda kutu içinden kaç mah pil çıkıyor ? ve bu pillerin sadece 1 tanesi ile yaklaşık kaç dakika uçuş gerçekleşiyor ?

2. Paylaştığınız dış mekan uçuş videosuna ek iç mekanda kısıtlı alandaki hassasiyet ve stabilite yi gösteren bir video da faydalı olabilir. Örneğin ben iç mekanda hazırlayacağım özel parkurda kullanmak istiyorum. Örnek belirli dar alanlara iniş kalkış yapmayı, farklı engellerin alt üst veya yanından geçis yapmayı düşünüyorum, sizce bu tür kullanıma uygun mudur. Özellikle kalkış iniş uçuş stabilitesi havada hareketsiz asılı kalma performansları iyi midir. Tabi ki bu detaylar kullanıcı ile da alakalıdır ancak ürününde buna imkan sağlaması gereklidir diye düşünüyorum.
Satın alacağımız üründe herhangi bir sıkıntı yok ise birazda pratik ile iç mekanda çok stabil bir üründür ( v912 kumandasına gerek kalmadan ) diyebilir miyiz ?

3. USB ile şarjı önermişsiniz, bu tür şarj için gerekli aparatlar standart pakete dahil midir? diğer şarj şekli nedir?

Teşekkürler, Başarılar...

1 cevap

0 oy
16 Kasım 2015 İsa Sarı cevapladı
Rica ederim. Maalesef tekrar eden sorular bir süre sonra sıkıntı vermeye başlıyor. Şöyle cevap yazayım:

1. 150'lik çıkar. Ortalama 7 dakika uçuş süresi sağlar.
2. Her kullanıma uygundur. Bu biraz da sizin yeteneğinize bağlı. Dakikalarca sabit tutabilirsiniz, ama kaldırır kaldırmaz vurup kırabilirsiniz de.
3. Dahildir. Bilgisayara bağlamanız yeter şarj aletini.
25 Haziran 2016 Bedirhan yorumladı
Ben dün aldım er.hobi den reklam olmasin diye yazmadim :) 175 mah çıktı şu an acemiyim ama yine de 20 dakika idare ediyor hep havada durursa 12 dakika falan olabilir.Şarjı ortalama 50-60 dakika surüyor şarj aletini adaptörle prize bağlıyorum.Yani içinden şarj aleti ve bir de usb kablosu çıkıyor ama adaptör yok
...