dji phantom 3 dji go hakkında

0 oy
270 gösterim
16 Ekim 2015 RC Modeller kategorisinde yakubu sordu
merhaba isa abi
kendime bitane phantom 3 advanced aldım.
elimdeki tabletleri deniyorum yazılımı desteklemiyor dolayısıyla yüklemiyor. android olarak uygun fiyatlı hangi modeli önerirsiniz acaba. Teşekkürler.

1 cevap

0 oy
16 Ekim 2015 İsa Sarı cevapladı
Merhaba Yakup,
Samsung'un tabletlerini tavsiye ederim. DJI yazılımı biraz güçlü bir tablet istiyor maalesef. Galaxy Tab 4 olabilir mesela. Aslında en iyisi Tab S serisi, ama onların da fiyatı hayli yüksek.
18 Ekim 2015 yakubu yorumladı
Birsey daha sormak istiyorum.
Elinde phantom 3 varsa bi inceleme videosu yaparmisin abi. Cihazin gps konumunu kayit ettigini nasil anliyacam bilmiyorum. Acip bekliyorum isiklar yanip sonuyo bir muddet bekledikten sonra ekrandada herhangi bi hata vermeyince kalkis yapiyorum.  Tam emin olamiyorum yani. Gecen ucus yaparken biraz uzaga gonderdim goruntu kayboldu. Allah tan cihaz geri geldi. Bide kumanda ustundeki ucus modlari da biraz karisik. gps olmadan ucus falan var. bu tur bilgileri verirseniz cok memnun olurum.internette adam gibi phantom 3 icin bi inceleme yok suan yaparsan seninki olur diye dusunuyorum. Bundan once senin phantom 1 ile fc40 videon var orda herseyi anlatmisin mesela.  Simdiden tesekuler.
18 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Rica ederim. Maalesef elimde yok. Olsaydı yapardım tabii. Kullanma kılavuzu veya ilgili YouTube videoları vardır, onlara bakabilirsin. Ayrıca Facebook'ta DJI Türkiye grubu var, oraya da üye olabilirsin. Elimde olsaydı, tabii ki tüm özellikleriyle anlatırdım...
...