Banggood Kredi Kartı

0 oy
567 gösterim
13 Nisan 2016 Yurtdışı Alışveriş kategorisinde Faruk S sordu
Merhabalar İsa Bey. Ben bir arkadaşımda gördüğüm bir oyuncak helikopterden dolayı drone/quadcopter konusuna merak saldım, epey bir araştırma sonucunda fiyat performans açısından  alabileceğim en iyi ürünün tarantula x6 olduğu kanaatine vardım. Yine epey bir araştırma sonucunda bu ürünü temin etmek için en güvenilir ve en uygun sitenin www.banggood.com olduğuna karar verdim. Ancak şöyle bir sorun var ben kredi kartı kullanmıyorum. Acaba arkadaşımın kredi kartını kullansam bu alışverişte (arkadaşıma nakit olarak ödeme yaparak tabii) bir sorun olur mu ? Çünkü siteye kendi bilgilerim ile üye olacağım. Bir de 250 300 lira gibi bir bütçem var bana başka bir model önerir misiniz acaba ?

1 cevap

+1 oy
13 Nisan 2016 İsa Sarı cevapladı
Merhaba Faruk Bey,
Bazen güvenlik amacıyla kartı teyit etmenizi isteyebiliyorlar. Bunda da büyük ihtimalle öyle olacaktır. Alıcı adı soyadı ile kredi kartı sahibinin adının ve soyadının tutması gerekiyor normalde. Tarantula X6'yı tavsiye ederim.
13 Nisan 2016 Faruk S yorumladı
Çok fazla olduğunun farkındayım ama son bir soru olarak şunu sormak istiyorum www.banggood.com sitesinde tarantula x6 için bedava kargo yok ve bataryasız yolluyorlar ürünü. Ayriyetten batarya alırım diye düşünüp ona baktım onda da "No shipping to your location for this item" diyor. Yani batarya yollamıyorlar Türkiye'ye. www.banggood.com haricinde en güvenilir nereden temin ederim bu tarantulayı ben acaba İsa bey ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Çok yararlı bir site emeklerinize  sağlık iyi çalışmalar. Edit : Hiç bir quadcopter için batarya yollamıyor www.banggood.com Edit2 : www.eBay.com da aynı ürünü 20 lira farkla satıyorlar oradan alsam daha mı sağlıklı olur acaba ?
13 Nisan 2016 İsa Sarı yorumladı
Rica ederim...
Bu durumdan haberim yoktu. Yeni gelişmiş bir durum.... AliExpress'te güvenilir satıcılara bakabilir ya da Türkiye'den aynı değerlere sahip bir batarya satın alabilirsiniz. Ebay de güvenilir sitedir, yalnız satıcının puanlarına bakın derim.
14 Nisan 2016 Faruk S yorumladı
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bir nebze de olsa aydınlandım. www.dx.com için ne düşünürsünüz ? Ayrıca son bir soru gümrükte takılırsa hangi gümrük kapısında takıldıysa gidip oradan mı almam gerekecek ?
14 Nisan 2016 İsa Sarı yorumladı
Rica ederim. DX de güvenilir bir sitedir. Bulunduğunuz şehire gelir, eğer İstanbul'daki kontrollerden geçebilirse.
14 Nisan 2016 Faruk S yorumladı
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim gerçekten çok memnun kaldım. Harika bir site harika işler. Başarılarınızın devamını dilerim. Bataryayı ayrı olarak eBay sitesinden aldım 10$ gibi bir rakama. Bir gün içinde kargoya verdiler. Ayrı olarak takip numarası almamama rağmen satıcı isteğim üzerine bana takip numarasını sağladı. Tarantulayı da eBay sitesinden almaya karar verdim oda 60$ gibi bir rakamda şuan için. Umarım gümrük problem olmaz. Kuzenim Edirne'de gümrük memuru onunla da iletişime geçmeyi planlıyorum. Process hakkında gelişmeleri buraya yazacağım. Benimle aynı durumda olup bilgilenmek isteyen arkadaşlar olabilir.
14 Nisan 2016 İsa Sarı yorumladı
Rica ederim... Ben teşekkür ederim görüşleriniz için. Şimdiden güle güle kullanın diyeyim. Umarım bir sorun yaşamaz ve memnun kalırsınız.
30 Nisan 2016 YuşaAligull yorumladı
Abi ben banggood dan drone alıcaktım fakat PayPal istiyor
30 Nisan 2016 İsa Sarı yorumladı
O halde kredi kartını PayPal'e tanımlaman gerekli...
2 Mayıs 2016 YuşaAligull yorumladı
Peki abi eachine h8 mini max 50 TL ye alabileceğim bi yer veya site varmı aliexpress ta kargo pahalı gearbeste yok
2 Mayıs 2016 İsa Sarı yorumladı
Yine Banggood derim ben. PayPal şart.
...